Ajtó ablak festése Zuglóban

Az ajtófestés nem tartozik a legnagyobb és legkiterjedtebb festési munkák közé, de ha a régi ajtó már nem olyan szép , az új festés valóban nagy hatással lehet a megjelenésre. Amikor az otthon felújításra szorul, gyakran a falfestés vagy az új bútor vásárlása az, amihez sokan folyamodnak. De az otthoni ajtó is befolyásolja az általános megjelenést és hangulatot.
Az otthoni ajtófestés azonban nem tartozik azok közé a megoldások közé, amelyekre sokan először gondolnak. A frissen festett ajtók azonban sokat tehetnek az otthon megjelenéséért. Különösen akkor, ha régi ajtói vannak, amelyek kopottnak tűnnek, vagy egyszerűen már nem illeszkednek a kívánt belső stílushoz.
Alternatív megoldásként a régi ajtó új ajtóra cseréje helyett okos, olcsó és környezetbarát megoldás a festés.
Ha az ajtó festését fontolgatja, íme néhány jó tipp és tanács a feladathoz.

Garantáljuk, hogy munkánk magas minőségű lesz, és otthona új életre kel. Ha további információra van szüksége a mázolás folyamatáról, látogassa meg a Mázolás oldalunkat, ahol részletesen bemutatjuk szolgáltatásainkat.

Ha az ajtófestés mellett döntött, először ellenőriznie kell, hogy az ajtót korábban festették/kezelték, vagy nem kezelték.

Ha az ajtó kezeletlen, és a fa nyersnek tűnik, nagyon jó ötlet először alapozóval lefesteni. Emelje le az ajtót a zsanérokról , és helyezze rá bakra, hogy könnyebben lefesthesse.
Távolítsa el a fogantyúkat, kilincseket .
Csiszolja meg az ajtót , hogy a felület egy picit mattos legyen, (és törölje le a csiszolási port). Fesse be az ajtót hengerrel és ecsettel – hengerrel a nagy területekhez, ecsettel a nehéz területekhez. Amikor először festette be az ajtót, érdemes hagyni a festéket megszáradni, finom csiszolópapírral enyhén csiszolni az ajtót, majd befesteni az ajtót egy újabb réteggel.

Zuglói ajtó festés árai

  • Új fa ajtófestés árai: 8000 Forint
  • Régi fa ajtófestés árai: 7000 Forint
  • Új fa ajtófestés árai vizes bázisú bevonat rendszerrel: 8000 Forint
  • Régi fa ajtófestés árai vizes bázisú bevonat rendszerrel: 7000 Forint
  • Nyílászárók égetése:9000Ft-tól
  • Mázolás fém felületen: 6000 Forint
  • Cső mázolás: (fm) 800 forint
  • Lazúrozás árai:1 rétegben 3000 Forint

ABLAK FESTÉSE ZUGLÓBAN

Az ablak mindennek ki vannak téve. A szél és az időjárás nagy hatással van a kültéri fára. Ez természetesen vonatkozik azokra az ablakokra is, amelyek többek között napsütésnek, esőnek és fagynak kell ellenállnia. Ezért is fontos ezek folyamatos karbantartása.
De milyen gyakran kell az ablakot belülről festeni, ha azt szeretnénk, hogy vonzóak és ellenállóak maradjanak? Kiindulópontként nincs fix szabály arra vonatkozóan, hogy milyen gyakran kell belülről festeni az ablakokat .
Kívülről viszont célszerű évente ellenőrizni a faanyagot repedések, korhadás és egyéb problémák szempontjából, ami azt jelenti, hogy érdemes megfontolni a fa ablakok külső oldalának festését .

SZÜKSÉG SZERINT FESSE LE AZ ABLAKOKAT

Lefestheti őket, ha a szín kifakult, és a meglévő megjelenést ugyanazzal a színű festékkel szeretné frissíteni. Az is előfordulhat, hogy a meglévő festék elkezdett repedni vagy leválni. Ha ez a helyzet, akkor jó ötlet egy ablak festés, amivel meghosszabbítható a fa élettartama pl. ablakkeretek és párkányok. Az ablakok karbantartása akkor is jó ötlet, ha például páralecsapódást vagy nedvességet tapasztal az ablaküvegen.
Természetesen egyes ablakok tovább tartanak, mint mások, mivel különböző anyagokból készülnek. És ezért hatással van arra is, hogy milyen gyakran kell belülről festeni az ablakokat.
Például a műanyag ablak festésére gyakran azért kerül sor, mert meg akarják változtatni az ablak színét és más megjelenést akarnak létrehozni.

Ajtók ablakok festéséhez Zuglóban keressen bennünket bizalommal!